Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Imorgon…

… gör jag min första dag som praktikant på en reklambyrå här i Göteborg. Det känns spännande. Jag tror att jag kommer att lära mig massor under de närmaste tre månaderna. En del av dessa massor kommer jag att dela med mig av här. Välkommen att läsa. Och kommentera.

Det går alltid bra att maila mig på mattias@akerberg.com.

Allt gött!
Mattias2 svar till “Imorgon…”

  1. . skriver:

    Hur går det för dig så här i början? Nervöst?

  2. Mattias skriver:

    Hej skummis! Det går kanon. Har precis skrivit en första kortrapport. Läs den.

Kommentera