Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Du gör mig nyfiken

Jag började blogga här för att bli bättre på att skriva (det är fortfarande därför jag bloggar). Jag skriver för att, som jag uttryckte det, "samla det jag samlar" (så är det också fortfarande). Men sedan kom du in i bilden, du som läser och kommenterar här på bloggen. Jag vet att ni är många (det ser jag i statistiken). Tro inte att du stör, nej tvärtom: du är grymt önskad. Men jag är bara så nyfiken på dig. Vem är du som läser? Får du ut någonting av det jag skriver? Jobbar du eller studerar du? Har vi träffats? Vad driver dig? Vad vill du läsa mer om?

Är du våldsamt modig kan du posta en kommentar. Är du bara modig kan du skicka ett elektroniskt brev till mattias@akerberg.com. Jag lovar att svara. Vi hörs.Ett svar till “Du gör mig nyfiken”

  1. BisonFredrik skriver:

    Hej Hej. Här är jag.
    Jag är här för att det är intressant att läsa om dina trevande steg in i byråvärlden. Och kanske för att jag en gång trodde att jag ville bli copy, när det egentligen var skribent jag kände mig hemma som. Jobbar som webbredaktör och frilansar vid sidan av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *