Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Skitdag och regnkväll

Idag får jag ingenting gjort, har inte tänkt något vettigt och inte skrivit ett skvatt av betydelse. Den enda trösten är att klockan snart är fem. Då kan jag knyckla ihop den här dagen och slänga den i korgen under skrivbordet.

***

Ikväll ska jag gå en promenad genom regn-Göteborg. I busskurerna hänger Västtrafiks senaste rädda-världen-åk-buss!-kampanj. Den är riktigt vass. Jag visar den senare.  Kommentera