Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Okej ACO, nu förstår jag

103270-17

För någon vecka sedan skrev jag om ACO:s julkampanj. Jag tyckte då att rubriken God jul jag, önskar jag! var på tok för tillkrånglad. Nu visar det sig dock att ACO faktiskt säger vad de vill ha sagt. På en annan affisch används nämligen rubriken: Ge dig själv en mjuk klapp i år! Den känns som en light-version av den tidigare; lite enklare och mer rakt på sak. Här tycker jag att budskapet går fram tydligt – trots att annonsen knappast riskerar att belönas med guldägg i april. Vad tycker du?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *