Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Spräng ditt alfabetet

I dag bröt solen fram
efter veckor av regn
Kan jag byta mitt liv
mot en enkel refräng om kärlek
Jag vill spränga mitt alfabet högt i skyn
sväva fritt över Bullerbyn
jag kommer från

(Gör nånting vackert, Tomas Andersson Wij)

Du och jag har 28 formationer att leka med, spela roller med, gå på utflykt med, färdas i 130 knyck med och slutligen landa med i ett högst teoretiskt resonemang. Vi kan välja att formulera slitna fraser eller hacka upp nya lager i den språkliga asfalten. Jag tror inte att vi har några begränsningar. Bara de 28 formationerna. Men med dem har vi frihet att sätta ord på nästan allt som bor under himlen.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *