Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Så vacker att jag smäller av

image110
image111


3 svar till “Så vacker att jag smäller av”

 1. Pontus skriver:

  Vackert!

  Själv hade jag en grön best i metall i mina ungdoms dagar. Måste vägt flera kilon. Men jag va alltid lika nöjd när plinget kom varje gång som det blev en ny rad.
  Sen blev den ersatt med nån elektronisk variant som knastrade och hade sig.

 2. Dykaren skriver:

  tycker också att vissa av maskinerna lyser fint på skrivbordet. jag själv har givetvis keine typewriters at home. men endån.

 3. FRITZ skriver:

  Äh, modernt skit! Jag kör med en Smith & Corona från 20-talet! Inget plast där inte. En bastant svart pjäs på närmare 2 kilo skulle jag tro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *