Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Smicker lönar sig: Cia vann boken

Många ville vinna Jack Hansens pinfärska bok 55 idéer för att snabbt öka trafiken till din sajt, och skickade in sina förslag på bästa idén på webben. Flera röstade på Google, andra på Wikipedia, Last.fm, internetbanker och öppen källkod. Ytterst grundar sig alla dessa lösningar i att förstå vad människor vill ha – och sedan leverera det. Cia Lindau sammanfattade detta i det lilla, och förstod att smicker kan ta en långt.

Den bästa idén
Att lotta ut en bok som reklamare vill ha samtidigt som man är ute och letar praktikplats hos reklamare!

Please copy me säger grattis till Cia Lindau, som är frilansande copywriter i Göteborg. Boken kommer snart i din brevlåda.

Tack till alla som deltagit i tävlingen.

Din andra chans
Du som inte vann – eller deltog i tävlingen – kan förhandsboka boken hos Redaktionen.se. Priset är 296 kronor (exklusive moms och frakt).Kommentera