Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Please copy me på Facebook (såklart)

Alla är på Facebook. Åtminstone om man tror på vad som står i tidningarna. För dig som finns där: nu finns Please copy me som en grupp på Facebook. Där samlas medlemmar som läser bloggen och lär känna och lär av varandra. Det är tanken.

Det är enkelt att bli medlem på Facebook. Och det är ännu enklare att gå med i nätverkets viktigaste grupp. Vi ses där. (Men lugn, det är här på bloggen som det mesta och viktigaste händer).Kommentera