Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Tomten är snäll i år – Reklambibeln är utlottad

Över 120 personer deltog i utlottningen av Reklambibeln. Josefine Thronell vann den. Men också Jessica Palm och Anna Blomdahl har anledning att jubla. Please copy me skickar varsitt exemplar av Write to sell (Andy Maslen, 2007). Grattis till alla vinnare och tack till alla tävlande.2 svar till “Tomten är snäll i år – Reklambibeln är utlottad”

  1. Jessica Palm skriver:

    Jaaaaa, jag jublar! Tack så mycket och god jul!

  2. Mattias skriver:

    Jessica: Mejla mig din postadress, så skickar jag boken dit.

Kommentera