Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Vann du inte Reklambibeln? Då vill du säkert veta vad Christer Wiklander har hittat i källaren

De exemplar av Reklambibeln som det här inlägget handlar om är nu tyvärr slutsålda. (uppdaterat 4/1 2008)

Christer Wiklander ringde mig häromdagen. I sin källare hade han hittat tio exemplar av sin bok Reklambibeln. Kanske är detta de sista exemplaren som går att få tag på. Och nu undrade han om jag visste någon som vill köpa boken. "Ja, jag vet ett par hundra som förmodligen vill lägga vantarna på den", svarade jag. Kanske är du en av dem.

Om du är en av dem: skicka ett mejl till Christer Wiklander. Boken kostar 320 kronor (moms och porto är medräknat). Adressen och mer information hittar du på Wigwam Workshops.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *