Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Goda nya år med yoghurt

Under 1977 ökade försäljningen av yoghurt med 16 procent. Den naturella yoghurten ökade med hela 47 procent. Det gladde Mejerierna. För att tacka livsmedelshandlarna vände de sig till sin reklambyrå Hall & Cederquist. Deras copywriter Christer Wiklander skrev den här nyårshälsningen.

image256


2 svar till “Goda nya år med yoghurt”

  1. Jack Hansen skriver:

    Synd att det inte föds en ny Christer Wiklander varje dag. Det här landet behöver fler pennor som hans.

Kommentera