Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Grattis Janne – du vann bokpaketet!

Tävlingen om reklamböcker på Please copy me är avslutad. Janne Wigen, Marcus Warnby och Johan Jönsson har anledning att jubla. Janne vinner bokpaketet med Fuck logic + Reklamiska + Reklam – en objuden gäst. Marcus och Johan vinner Reklamiska (Einar Korpus, 2008). Please copy me säger grattis.

Tack alla ni som har varit med i tävlingen. Håll utkik efter nästa utlottning.Kommentera