Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Onödig och underbar – nu kommer Filter #2

" ‘Filter är ett magasin som absolut inte behövs’. Det är PRECIS det jag gillar med Filter! Dagstidningar behövs, Fokus behövs och jag läser dem för att de innehåller saker som är bra att veta, men jag njuter inte. Jag känner inte. Tack som fan för ett så totalt ONÖDIGT och UNDERBART magasin." (insändare i Filter #2)

Idag landar magasinet Filter med sitt andra nummer i alla välsorterade tidningsbutiker. Många är vi som lade vantarna på premiärnumret; tidningen sålde slut lite här och var. Uppföljaren är finslipad och fullknökad med intressant stoff. Det lär bli en fin vän i hängmattan i sommar.

Ur innehållet #2
– "Min skräck är att sluta vara nyfiken" – möte med Marina Schiptjenko
– Sista dansen? – reportage om Hultsfredsfestivalens kamp för överlevnad
– Därför var jordgubbarna bättre förr
– Så blev tjurrusningen i Pamplona en svensk tradition

Dessutom: möten med Stellan Skarsgård, Anders Lundin, Kerstin Brunnberg, Maria Blom, Ella Bohlin, Rob Halford och Denise Rudberg.

Nästa Filter – #3 – finns ute den 22 juli.4 svar till “Onödig och underbar – nu kommer Filter #2”

 1. Buteo skriver:

  Jag gillade det här numret. Mycket bra – en liten rackare som fastnade extra mycket var uppföljningen om Thörnströms Kök och stjärnan i Guide Michelin.

 2. Mattias skriver:

  Hmm… den uteblivna stjärnan menar du?

 3. Magnus Karlsson skriver:

  Gillade första numret skarpt. Jesper Kouthoofd … vilket öde. Och att den sen är snygg i ett behändigt format gör inte precis magasinet sämre. Mer sånt alla tidningsmakare!

 4. Buteo skriver:

  Jäpp, den uteblivna. Jag valde att inte skriva om att den uteblev för att bevara spänningen.

  Den lilla artikeln var verkligen bra – sa mycket med få ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *