Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Frida Candemar vann Guldäggsboken


Var det svårt att hitta copywriter och kampanj som håller hög klass? Frida Candemar – och en drös andra – tyckte inte det. Därför belönas hon med ett tryckerivarmt exemplar av Guldäggsboken 2008. Please copy me säger grattis! Och tack till dig som deltog i utlottningen. Inom kort visar jag de kampanjer som ni föreslog. Där finns många välskrivna och välgenomtänkta reklamalster. Det tror Roger Åberg kommer hålla med om. Vi får se.2 svar till “Frida Candemar vann Guldäggsboken”

  1. David skriver:

    Har ni några andra copy-relaterade bloggar som ni kan tipsa om?

    Mvh

    David

  2. Elias Betinakis skriver:

    Det finns en kanadensisk blogg, som är väldigt lik en del av den här bloggen, I Have an idea (http://www.ihaveanidea.org); sedan är Scamp den kanske bästa brittiska copy/kreatörs/reklambloggen. (Scampblog.blogspot.com). Varsågod!

Kommentera