Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Låt oss tänka lite mer såhär den här veckan (och nästa, och nästa…)4 svar till “Låt oss tänka lite mer såhär den här veckan (och nästa, och nästa…)”

 1. Fredric skriver:

  Jag gör det med tre. Antagligen även du. :)

 2. Fredric skriver:

  Ok, jag såg inte det första röda. Och nu såg jag att det var ett fett gult. Det var en fortsättning på det jag fick lära mig av Janne C. Kul. Tre RAKA streck syftade jag på. Kan ju verka svårt om man aldrig har sett övningen förr.

 3. Fredrik R skriver:

  Jag gör det med tre raka, smala streck, om de är extremt långa.

 4. Mattias skriver:

  Tur då att jorden är rund.

Kommentera