Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Läs Några rader av Olle Nordell

Olle Nordell är creative director och copywriter på ANR.BBDO. Han tror på transparens, och vill därför att kreatörerna på byrån bloggar. Varenda en ska blogga. Om de inte vill eller hinner ser han till att de gör det ändå (eller gör det åt dem). Så j-vla rätt. Transparens it is.

Själv skriver han om pitcher, poliser, Matias Palm-Jensen och ett liv utan sprit på bloggen Några rader. Läs eller dö.Kommentera