Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Oj, Resumé skriver om Please copy me

Resumé uppmärksammar bloggare i reklambranschen. Nu sveper rampljuset över Please copy me.

Har du hittat hit från Resumé? Kul. Och hej! Den här bloggen har funnits sedan augusti 2006 och innehåller närmare 500 inlägg om den svåra konsten att skapa och skriva fantastisk reklam.

Har du en minut?
Läs vad Gud säger om att börja meningar med Och.

Har du tio?
Bli reklamförälskad över vad Anna Qvennerstedt och Johan Holmström skriver i Nya ord till salu.

Har du en timme? Gött. Dyk in i intervjuerna med branschprofilerna Filip Nilsson, Göran Åkestam och Björn Schumacher. Toppa med att läsa om Ing-Britt från Lidköping.2 svar till “Oj, Resumé skriver om Please copy me”

  1. Linda skriver:

    Nej, hittade inte hit från Resumé, men vilken bra tanke att välkomna den som gör det. Och jag gillade lästipsen, eftersom det var ett tag sedan jag var inne här. Vill dessutom säga tack för SwissMiss (som du nämnde på Resumé), hade missat den. I retur kan jag ge dig tips om http://www.graphic-exchange.com/home.html, ifall du inspireras av grafiska uttryck. (För det gör jag.)

    Hälsar tack för i år och önskar ett gott 2009!

  2. Mattias skriver:

    Linda: Tack för tipset om Graphic Exchange – gillar den skarpt.

    Gott nytt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *