Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Läser du Sveriges bästa reklamblogg?

Yet Another Blog Award belönar Sveriges bästa bloggare inom marknadsföring, media och webbtrender. Please copy me är nominerad i den stenhårda klassen Marknadsföring. Och självklart är det du – och alla andra – som avgör vem som vinner. Nu har vallokalerna öppnat. Din röst kan bli fullständigt avgörande.

(Länken tar dig till röstningen på YABA. Klicka på "Till omröstningen". Det tar en minut att rösta.)11 svar till “Läser du Sveriges bästa reklamblogg?”

 1. Janne skriver:

  Självklart. Du har gjort min dag många gånger, så jag är glad om jag kan bidra till din.

 2. Mattias skriver:

  Janne: Det var värmande – tack.

 3. Typen skriver:

  Du får min röst också – och jag kan meddela att du har tagit en klar ledning i omröstningen…

 4. Nina skriver:

  Skit i Mattias nu och rösta på the girls of Florida istället 😉

 5. Kontaktmannen skriver:

  Du har väl fått röster så att du klarar dig?

 6. Mattias skriver:

  Typen: Jag säger tack.

  Nina och Kontaktmannen: Känner ni också hur det luktar bitterhet? Kämpa på – the game is on.

 7. Nina skriver:

  Det luktar inte bitterhet, det fullkomligt osar.

 8. Kajsa skriver:

  Rösten är lagd!

 9. Dnepper (2) skriver:

  Du är på väg att förlora ledningen i omröstningen. Mobilisera dina vänner – nu behövs allt stöd!

 10. Anonym skriver:

  Jag sällar mig till hjältarna som gör och inte tycker. Jag har röstat!

 11. Mattias skriver:

  Kajsa och "hjälten": Stort tack för era röster.

  Dnepper (2): Det är ett långt lopp. Avgörandet ligger i allas era händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *