Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Små, små ord om att stjäla inspiration


Klicka för lite större bild.

Via swissmiss6 svar till “Små, små ord om att stjäla inspiration”

 1. Fredric skriver:

  Amen. Mer behöver inte sägas.

 2. dave skriver:

  Skön knorr, den ska jag sno.

 3. Lina, Curve skriver:

  Ja, han var en klok människa!

 4. mymoney skriver:

  Små men tänkvärda ord!

 5. Anonym skriver:

  Amen. Mer behöver inte sägas.

  Skön knorr, den ska jag sno.

  Ja, han var en klok människa!

  Små men tänkvärda ord!

  Ctrl+C – Ctrl+V

 6. Jack Hollsten skriver:

  Heheh, jag läste precis boken av Paul Arden. och innan jag hade kollat på din sida…hade jag redan lagt upp ett citat från hans första bok! sjukt.

  Det är gryma citat.

Kommentera