Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Hoppsan! Metro Stockholm skriver om mig


Klicka på bilden om du vill läsa.

I januari 2006 började jag på KY-utbildningen Reklam och marknadsföring. Femton månader senare – efter tre månaders praktik och frilansarbete – fick jag jobbValentin&Byhr. Den resan skriver Metro Stockholm om idag. Klicka på bilden om du vill läsa.6 svar till “Hoppsan! Metro Stockholm skriver om mig”

 1. Karin skriver:

  Mattias.

  Även Metro Malmö!

 2. Mattias skriver:

  Karin: Kul! Och jag hörde att nyheten kommer att nå Göteborg på tisdag i nästa vecka.

 3. Helena skriver:

  Det verkar som att journalisten också skulle behöva gå en "KY-kurs" (vet inte alla vid det här laget att det är en utbildning?). Det står ju inte ens att du jobbar med att skriva reklamtexter.

  Men kul med PR för dig ändå!

 4. Mattias skriver:

  Helena: Jag håller med – KY-kurs låter ganska Medborgarsskolan. Sedan är det väl ungefär som det står: jag jobbar med kommunikation och reklam. Ibland leder det till att jag skriver reklamtexter.

  Omer Rosenbaum: Tack!

 5. Desiré skriver:

  Heja praktiska utbildningar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *