Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Mer Thorleifs och Bard i Guldägget, tack

Min andra Resumé-krönika är ett faktum. Den här gången handlar det om vad Guldägget kan lära av Melodifestivalen. Min enkla önskan är att du läser, funderar och kommenterar den där krönikan – här eller på Resumé (några har redan börjat).

Läs Mer Thorleifs och Bard i Guldägget  2 svar till “Mer Thorleifs och Bard i Guldägget, tack”

 1. Roger W skriver:

  Du har en point igen. Och dessutom trampade du uppenbarlgen på nån öm tå (läser de anonyma kommentarerna på resumé).

  Dessutom gillade jag "hamsterpuls". Det ska jag sno nån gång när du tittar åt ett annat håll 😉

 2. Mikael Larsson skriver:

  Hej Mattias!

  Har sen en tid tillbaks läst din blogg med stor intresse! Läser den regelbundet från Dublin där jag för tillfället studerar. Är en gammal skolkamrat till dig och både avundar och beundrar dig! Läser just marknadsföring, därav intresset!

  Du bloggar kempegreat!

  Mvh Mikael

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *