Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Nu kan du fånga ljud med ett häftstift

Den där tekniska utvecklingen går sanneligen framåt. Nu kan du spela in ljud til din iPod Nano eller iPod Touch med en mojäng som har uppenbara likheter med ett simpelt häftstift. Den till och med heter ThumbTacks. Jag har inte hunnit prova den, men tillverkaren SwitchEasy utlovar enastående ljudkvalitet och unik design. Priset är inte mycket att snacka om – 149 kronor – och den finns i svart, rött och vitt.

Något för dig? Eller har du redan provat?

***

Läs också
Please copy me: iTalk – din hjälpare när minnet svikerKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *