Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Nu kan du också sitta i Guldäggsjuryn

Eller stå. På onsdagskvällen den 18 mars är det inte längre en hemlighet vilka som är nominerade till branschens finaste pris. Nytt för i år är att bidragen ställs ut i både Göteborg och Stockholm. Anmäl dig, gå dit, tyck om bidragen och heja på kreatörerna. Hur äggen och diplomen fördelar sig vet vi först den 2 april, då Guldägget avgörs på Konserthuset i Stockholm. I Göteborg ställs nomineringarna ut på Brand Design Center, medan Stockholm-vernissagen är på Volkswagen showroom vid Norrmalmstorg.

Det enda du behöver tänka på att 1) anmäla dig på Guldäggets webbplats, och 2) ta dig till den vernissage som passar dig bäst den 18 mars mellan klockan 18 och 21. Vi ses kanske där!2 svar till “Nu kan du också sitta i Guldäggsjuryn”

  1. Din blogg innehåller precis sådant som en marknadsföringsstudent och reklamnörd vill läsa. Jag gillar't.

  2. Mattias skriver:

    Therése Malmqvist: Tack! De där orden gör mig riktigt, riktigt glad.

Kommentera