Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Creator's Inn gör rum för kreativiteten

Precis som du har jag lätt att bli kär i riktigt bra idéer. Här är en sådan. Den heter Creator’s Inn. Det är ett pyttelitet hotell, där besökande kreatörer erbjuds gratis boende i centrala Göteborg. Det hela är ett samarbete mellan klädmärket Elvine och oberoende lokala aktörer. Initiativtagare är Jesper Larsson på designbyrån Next Century Modern (och förövrigt också stans ihärdiga Pecha Kucha-ambassadör). Det handlar om att ta Creative Social Responsibility. Och det handlar som sagt om en alldeles genomsmart idé för att stärka den kreativa kraften i stan. En berikande kommunikationslösning helt enkelt. Och som sådan skulle Creator’s Inn mycket väl kunna ha belönats med Titanägget. Eller?

Vad tycker du?
       

Creator’s Inn förklarat i filmformat

www.creatorsinn.comKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *