Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Det är 2009 och vi är kvar i bubblan"Många reklambyråer fokuserar på sig själva, och missar helt den verkliga målgruppen. De flesta av spelarna finns inte i Stockholms innerstad som reklamfolket gör."

Petter Nylander, vd, Unibet
(sagt under Stockholm Media Week-seminariet Med reklamen som vapen – det stora spelkriget, 6 maj 2009)

via On My Mind2 svar till “Det är 2009 och vi är kvar i bubblan”

  1. Fredric skriver:

    Ja, uppenbarligen krävs en upprepning av detta för att folk ska förstå. Och det är faktiskt lite skrattretande att reklambyråer på allvar börjar tala i dessa termer först nu.

  2. Ubbe skriver:

    Ja, det var ju spännande nyheter från Petter Nylander… Snark

Kommentera