Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

När färger säger mer än tusen ord

Holi är en hinduisk vårfest, där människor skvätter färg på varandra. Massor av färg och i massor av färger. Allt för att fira att det goda klår det onda. Och säkert också för att det är ofantligt roligt. Poras Chaudhary har fångat dessa fantastiska ögonblick.

via Colour LoversEtt svar till “När färger säger mer än tusen ord”

  1. Daniel skriver:

    Härliga bilder.

    Känns som Sonys "Color like no other" 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *