Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Ett vänligt mejl som värmer mitt hjärta

Det händer att jag får mejl. Ibland, men bara ibland, från folk som berättar att det jag gör är bra. Det hände idag.

Jag måste tacka dig för att du skriver en så himla bra blogg som bara handlar om copywriting. Nördigt och roligt. Det känns bra att alltid ha någonstans att gå in och läsa och känna att “det här är för mig”. Den inspirerar och gör att man alltid känner sig uppdaterad och sidan motiverar att alltid hålla sig uppdaterat och bli bättre på sitt hantverk.
Inte nog med det, den är snygg också.

Jag läste igen och igen, och blev alldeles varm i hjärtat. Tack.Ett svar till “Ett vänligt mejl som värmer mitt hjärta”

  1. Eric Lindesvärd skriver:

    Kan bara instämma, Mattias. Kan knappt föreställa mig ens en bråkdel av den tid du lägger ner. Men hur bra resultatet blir kan jag lätt se.

Kommentera