Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Kolla! Ett busenkelt sätt att få bra idéer

Vi som jobbar med reklam vet hur många timmar, nätter, möten vi lägger ner för att komma på fantastiska – och ibland mindre fantastiska – idéer. Under tiden riskerar vi att försaka relationer, missa det vackra vädret eller hela meningen med livet. Lösningen heter Steal our ideas – en webbplats som samlar och sprider fantastiska idéer. Helt utan kostnad. Fritt fram att bara sno, för att kunna ägna mer tid åt livsviktigare saker och ändå kunna njuta av rampljuset i Cannes Lions. Typ.

via Webbfeber2 svar till “Kolla! Ett busenkelt sätt att få bra idéer”

  1. Typen skriver:

    "Steal our ideas" eller "Please copy me". Skillnaden är hårfin 😉

  2. Mattias skriver:

    Skillnaden är ofta hårfin. Men jag var först 🙂

    Sanningen att säga: namnet på min blogg är ett försök att säga både "gör mig till copywriter" och "varsågod, här kan du hitta/norpa kunskap". Typ så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *