Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

När du bara har ett ord och 60 sekunder

Du vet hur det kan vara. Det vita arket bländar dig, förlamar varje nerv i dina händer. Du MÅSTE klämma ur dig en text, men ingenting blir tillräckligt bra, nä, inte inte alls bra faktiskt. Sudda, sudda, tomt igen. Du dömer dina stackars ord, och vägrar släppa taget och låta det som händer hända. För det finns Oneword – verktyget som tvingar dig att krama skiten ur ett endaste ord. Och du har en minut på dig.

www.oneword.com

Vem blir först att göra en svensk motsvarighet?4 svar till “När du bara har ett ord och 60 sekunder”

 1. Fredric skriver:

  Du. 🙂
  Bra idé.

 2. Therese skriver:

  En skön kick!

 3. hej hej slumpen tog mej till din fina blogg…
  passar på att lämna ett fotspår och önska en härlig midsommar

  kram Therese

 4. M skriver:

  Jättebra idé! Du borde förresten titta på resultatet av volontaires sommarkurs också.
  http://volontaire100.tumblr.com/
  Förvånansvärt bra jobbat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *