Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Dagens skakigaste snackis

apple_wired_banner

Apple har gjort en banner som det snackas om för sin iPod Touch. Den tar över några av världens ledande webbplatser. Idag finns den på Wired.com. Inom loppet av en förmiddag skickas den ut och runtTwitter till tusentals människor. Och jag tror inte att många av dem klickar på den – när klickade du senast på en banner egentligen? – men jag tror heller inte att någon missar den. Att man har en replay-knapp i slutet tyder på gott självförtroende. Snyggt jobbat!

Vad tycker du?2 svar till “Dagens skakigaste snackis”

  1. Oscar Karlsten skriver:

    Fantastisk givetvis! Kan dock tänka mig att det vore hyfsat irriterande om samma upplägg användes på fler sajter?

  2. Michell skriver:

    En liknande iPod-banner var i headern på http://pitchfork.com/ när deras nya hemsida lanserades!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *