Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Hösten är här! Please copy me blir en velociped (också)

pcm_bike
pcm_bike2

Jag har länge närt en önskan om en cykel. Nu har jag köpt den, skruvat ihop den och – med helt ovärderlig hjälp från min ad-kollega Malin Augustsson – gjort den till vad den var tänkt att bli: en förlängning av en blogg om reklam. Och någonting som tar mig till jobbet på under två minuter blankt. Nu kan jag möta hösten på allvar.

Vad tycker du?5 svar till “Hösten är här! Please copy me blir en velociped (också)”

 1. Fredrik Broman skriver:

  Snygg! Var den svart/röd från början eller är den hemmålad också?

 2. Gustav skriver:

  Kul att du äntligen fått tag på den! Och fin blev den också.

 3. Mattias skriver:

  Fredrik Boman: Tack! Den var helsvart från början. Jag har spraymålat fälgar, plattan, kedjeskydd och ringklocka.

  Gustav: Ja, det tog sin tid, men nu är jag helnöjd med resultatet. Får se hur länge den håller bara.

 4. Fredrik Broman skriver:

  Ah, grymt bra jobbat i så fall :)

 5. Johan Weisz skriver:

  Härligt, riktigt snygg. :)
  och Velociped. Ett ord som klår cykel vilken dag i veckan som helst.

Kommentera