Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

När är vi framme? Snartare.

200_197

McDonald’s är världsmästare på att berätta hur långt det är till närmaste restaurang. Men gör det sällan särskilt kreativt. Förrän nu. Jag gillar hur DDB Danmark har valt att lösa uppdraget. Creative director: Jesper Schmidt Kreatörer: Anna Just Melson, Mikkel Møller och Bue Peitersen.

Kreativt på riktigt eller reklam för reklamare?

2 svar till “När är vi framme? Snartare.”

  1. Anders Hagström skriver:

    Frågade morsan som inte är lika reklamskadad som jag, och hon tyckte det var riktigt kreativt.

  2. Bo skriver:

    För oss i Göteborg så tycker jag nog att Burger Kings kontring vid sin restaurang på Avenyn är ännu snyggare. Med ”stekt” och ”grillat”.

Kommentera