Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Spela reklamisk floskelbingo

Jag fick ett brev på posten häromdagen. Från Viktor Jacobsson. Han jobbar som production manager på mobilbyrån More Mobile Relations.  Med brevet fanns en floskelbingobricka för reklamare. Den var så klockren att jag vill att du också ska få ta del av den. Använd den på nästa möte, konferens eller föreläsning.  Du lär få svart på vitt hur stenhårt fast vi är i ett skrattretande tugg. Och att ord ibland känns fattiga. (Tack för brickan, Victor!)

reklambingo

Vilket är ditt reklamigaste ord?

***

Läs också
Please copy me: Som en boll utan innehållEtt svar till “Spela reklamisk floskelbingo”

  1. Viktor skriver:

    Roligt att du tyckte om den Mattias. Inte helt omöjligt att det blir en version 2.0.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *