Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Gör Please copy me en tjänst – tävla om Fuck Logic 2!

Klart jag vill göra bloggen en tjänst!

undersok_bok

Har du två minuter över? Bra. Jag ska fatta mig kort.

Jag är nyfiken på dig som läser den här bloggen, vem du är och vad som gör att du hittar hit. Dessutom kommer jag inom kort att inleda ett samarbete med utvalda sponsorer, och vill försäkra mig om att de är rätt och relevanta för dig. Det tar ungefär en minut att svara på frågorna.

Som tack lottar jag ut boken Fuck Logic 2 (värde 241 kronor) bland er som väljer att delta. Tack redan nu!

Klart jag vill göra bloggen en tjänst!2 svar till “Gör Please copy me en tjänst – tävla om Fuck Logic 2!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Mattias Åkerberg, Mattias Åkerberg, Mattias Åkerberg, pellet, Hans G Andersson and others. Hans G Andersson said: RT @pleasecopyme: Gör Please copy me en tjänst – tävla om Fuck Logic 2! http://bit.ly/9sD8kD #pleasecopyme RT:a gärna. […]

  2. Bengt Skånhamre skriver:

    Intresserad av marknadsföring och information. hittade sidorna genom sökmotor för en tid sedan och med intresse följt dem sedan dess. 😉

Kommentera