Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Hej 2010, nu kan allting hända

newyear

Aldrig lovar vi oss själva och varandra så mycket som den här tiden av året. Själv tänker jag ägna betydligt mer tid åt viktiga saker, och inte nöja mig med mindre. I promise. Och jag blev glad när jag hittade sajten New Year’s Resolution Generator. Där har Monina Veralde,  grafisk designer från Chicago, samlat människors löften för 2010. Det är vacker, poetisk och peppande läsning.

moninavelarde.com/newyears

Vad tänker du göra annorlunda under 2010?4 svar till “Hej 2010, nu kan allting hända”

  1. Jag tänker göra fler saker annorlunda än jag brukar. Förnyelse ger för mig näring till inspiration.

    Tack för frågan, som fick mig att tänka efter.

  2. […] En del andra förutsägelser/löften hittar du hos Anjo, Anjo, Mattias, […]

  3. Mattias skriver:

    David: Grym insikt. En ny sak varje dag kanske?

  4. Mattias: Bra idé. Minst en sak på ett nytt sätt varje dag. Det tummar vi på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *