Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Jag skulle vilja säga någonting smart om den här, men jag låter den tala för sig själv

Bild 26
Foto: Erika Stenlund

STOP EJ REKlAM JAG HAR Det JAG Behöver3 svar till “Jag skulle vilja säga någonting smart om den här, men jag låter den tala för sig själv”

 1. Andreas Remfeldt skriver:

  Briljant!
  Den talar för sig själv, det bästa är nog att den börjar med Stop.

 2. Henrik skriver:

  Det bästa med internet? å så lite naket. å finskt. Jag hade inte sagt det bättre själv http://korta.nu/d48d

 3. Göran Hådén skriver:

  Lysande! Kolla in den här reklamkritiken också:
  http://is.gd/7d55U

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *