Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Min Valentine kan bli din.

46649640_9fbe1fd448

Olivetti Valentine är reseskrivmaskin och designklassiker i ett. När Ettore Sottsass formgav den 1969 bröt den mot alla konventioner om hur en skrivmaskin skulle se ut. Den var personlig, portabel och knallröd. ”Valentine är gjord för alla miljöer – utom kontorsmiljöer”, sa Sottsass. Idag hittar du den på världens ledande designmuseer, bland annat på Museum of Modern Art i New York.

Utropspriset är 1 500 kronor. För 3 000 får du den direkt. Auktionen avslutas nu på fredag kl. 15.

Ta mig till auktionen på Tradera.Ett svar till “Min Valentine kan bli din.”

  1. Fredrik R skriver:

    Hade gärna suttit på X2000 och knattrat på en sån.

Kommentera