Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Nu på tisdag: tältvernissage och reklamöl på Röhsska

Bild 19

Den 19 januari mellan klockan 18 och 20 bjuder studenterna på KY-Akademien in den göteborgska reklambranschen till vernissage och bjuder på holländsk öl. Det hela är ett samarbete med Göteborg International Film Festival; de tolv reklamkampanjerna handlar om lika många vägar till filmfestivaltältet. Jag besökte utställningen som hastigast i tisdags, och hittade en hel del spännande och ambitiöst.

Kom dit på tisdag, och träffa folk du känner eller inte känner över en öl eller tre. Den traditionsenliga tisdagsölen på Lokal är med anledning av vernissagen tillfälligt flyttad till Röhsska museet. Vi ses där.

Vilka andra kommer då? Kolla in Facebook-eventet.

Ett svar till “Nu på tisdag: tältvernissage och reklamöl på Röhsska”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Mattias Åkerberg, Tommi Lindholm. Tommi Lindholm said: RT @pleasecopyme: Nu på tisdag: tältvernissage och reklamöl på Röhsska http://bit.ly/4YRoJv #pleasecopyme #reklamtisdag […]

Kommentera