Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Nu sprutar det ord ur radion

Nu på söndag, den 17 januari, är det premiär för radioprogrammet P3 Text. Poeten, artisten och skådespelaren Daniel Boyacioglu gör världspremiär som programledare. Som namnet skvallrar om kommer de tio två-timmars-avsnitten att handla om text – analog och digital, skriven, talad, hög och låg. Under våren besöker Daniel författare och skribenter i hela Sverige. Du kan också vara med och läsa din text i radio. Mejla den till p3text(a)sr.se. Eller filma det hela och ladda upp det på programmets YouTube-kanal. Men framför allt: lyssna på på söndag klockan 18.03-20.00.2 svar till “Nu sprutar det ord ur radion”

  1. Daniel är grym. Hörde honom för första gången i SR för typ fem år sen. Jag höll på köra av vägen den gången av skratt och koncentration 🙂

  2. Det är bara att lyssna på vad Mattias säger. Lyssna, läs in och dela med er!

    /Mathias
    P3 Textredaktionen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *