Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Kolla! Marshall Alexander fixar kreativa kartonger utan kostnad

papertoys

Marshall Alexander är holländaren som jobbar med papper. Av ett enda ark gör han fantastiska, färgglada nördfigurer. Och han har fattat att allting blir roligare om man delar med sig. Därför går mallarna till figurerna att ladda ner, skriva ut, färglägga och bygga ihop. Vad väntar du på?

www.marshallalexander.net


Shin Tanaka
gör också schyssta pappersfigurer. Som den här.

shin-tanaka

Kommentera