Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Nyfiken på årets vinnare i Guldägget? Kom hit då.

Torsdagen den 25 mars klockan 18.00 är det fullständigt officiellt vilka svenska reklambidrag som kan hoppas på en seger i Guldägget. Sveriges Kommunikationsbyråer ordnar nomineringsvernissage i Stockholm, Göteborg och Malmö. Där och då bjuder de på snacks, mingel och dricka. Det enda du behöver göra är att anmäla dig. Nu.

Stockholm – Volkswagen Showroom, Hamngatan 13
Anmälan | Facebook

Göteborg – Göteborgs Konstmuseum, Götaplatsen
Anmälan
| Facebook

Malmö – Hilanders, Anna Lindhs plats 4
Anmälan
| Facebook

Dagen efter nomineringsvernissagen börjar tävlingen Pricka äggen här på Please copy me. Uppdraget är att gissa vilka av de nominerade bidragen som jurygrupperna har belönat med guldägg. Häng med redan från början. Om priserna är fina? Ja.

2 svar till “Nyfiken på årets vinnare i Guldägget? Kom hit då.”

  1. Eric Lindesvärd skriver:

    Haha, Pricka Äggen blir en variant av Folkets. Kanske engagerar fler människor än originalevenemanget till slut.

  2. Eric: Ja, Pricka äggen kan bli hysteriskt stort i år, haha. En variant av Folkets? Ja, fast ändå inte. Det lär mest vara branschfolk som gissar. Dessutom handlar det ju om att gissa vad juryn har tyckt, inte vad man själv tycker. Men stort lär det bli. Kanske borde jag ta betalt per gissning? 😉

Kommentera