Nyfiken på årets vinnare i Guldägget? Kom hit då.

Torsdagen den 25 mars klockan 18.00 är det fullständigt officiellt vilka svenska reklambidrag som kan hoppas på en seger i Guldägget. Sveriges Kommunikationsbyråer ordnar nomineringsvernissage i Stockholm, Göteborg och Malmö. Där och då bjuder de på snacks, mingel och dricka. Det enda du behöver göra är att anmäla dig. Nu.

Stockholm – Volkswagen Showroom, Hamngatan 13
Anmälan | Facebook

Göteborg – Göteborgs Konstmuseum, Götaplatsen
Anmälan
| Facebook

Malmö – Hilanders, Anna Lindhs plats 4
Anmälan
| Facebook

Dagen efter nomineringsvernissagen börjar tävlingen Pricka äggen här på Please copy me. Uppdraget är att gissa vilka av de nominerade bidragen som jurygrupperna har belönat med guldägg. Häng med redan från början. Om priserna är fina? Ja.