Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Här är 101 fyrkantiga minnen från Guldäggsgalan 2010

Äh, skippa snacket. Ta mig till mingelbilderna!

guldaggsg_3

guldaggsg_1

Guldäggsgalan 2010! Det blev en kväll och natt att försöka minnas. Över 1 500 reklamfolk och deras uppdragsgivare fanns på plats på Nacka Factory i Stockholm för att mingla, äta, dricka – och hylla årets bästa kommunikationslösningar. Maria Häggman, art director på Start Communication, vimlade runt bland alla glada (och besvikna) och gjorde kvällen evig. På Facebook-gruppen Jag läser Please copy me kan du se vad som fastnade i hennes kamera. Tagga, gilla och kommentera gärna bilderna!

Kolla på alla mingelbilderna.

guldaggsg_2

Bild 11

Kolla på alla mingelbilderna.

Kommentera