Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Mannen bakom Fuck Logic skriver bok om mental orgasm

orgasmen_ohlin

Hur kreativ är du? Och ännu viktigare: hur kreativ skulle du kunna vara? I sin nya bok utforskar Per Robert Öhlin det oförutsägbara, det udda, det felaktiga och rent ut sagt idiotiska. Med andra ord: allt det som gör dig kreativ och ger dig kraft att förändra. I Den mentala orgasmen lär du hitta svar på frågor om kreativitetens praktiska, psykologiska och kulturella natur.

Per Robert Öhlin är copywriter, creative director, varumärkescoach och föreläsare. Och författare! Han har tidigare skrivit Fuck Logic, Fuck Logic II och Let’s Get Gorgeous. Boken, utgiven på nystartade förlaget The brainy bug, finns att köpa om ett par veckor. Men redan nu kan du förhandsboka på både Adlibris eller Bokus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *