Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

"Reklambranschen har en stor kostym att växa i"

svt_sas_ada

Våra världar är små och ganska slutna. De kreativa branscherna snuddar ibland vid varandra, men hur mycket vet vi egentligen om vad som är på gång inom arkitektur, konst, design, mode och reklam? På-tårna-organisationen ADA – Association for Design and Advertising – som skapar digitala och fysiska mötesplatser för kreativa världar, tar nu ett initiativ för att föra dem närmare varandra. Varje månad kommer vi att få en inblick i varandras världar. Först ut: reklambranschen. Jag har gjort ett seriöst försök att sammanfatta det senaste året i en föränderlig bransch.

Vill du läsa?

Kommentera