Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Det seplar inegn roll

Eilngt en uneörnskding på ett egnskelt uivtnierset seplar det inegn roll i viekln odrnnig bksortnävea i ett ord såtr i, det edna som är vtikigt är att fsötra och ssita bavstoken såtr på rtät patls. Rseetn kan stå hlelur om blluer och man kan ädnå lsäa tetxen uatn porbelm. Dttea broer på att vi itne leäsr vjrae bkosatv för sig, uatn odern som hlehet.

Tipstack till Marie Grusell, reklamforskare på Göteborgs universitet.Ett svar till “Det seplar inegn roll”

  1. Per Pettersson skriver:

    Jga frsötår itne. Visst är det intressant! Finns en del roliga videos på nätet om detta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *