Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Hon fick Den mentala orgasmen – tack till alla som tävlade!

orgasmen_ohlin

Den som säger att intresset för att vinna boken Den mentala orgasmen var ‘högst blygsamt’, han ljuger. Många, många tävlade om alstret där Fuck Logic-författaren Per Öhlin sammanfattar sina tankar om kreativitet. Men bara en kan vinna. Och nu står det klart att det är Ida Nilsson på pr-byrån Perspective som kan skryta med att slippa betala ett endaste öre för Den mentala orgasmen.

Please copy me säger grattis – och tackar alla som tävlade, men inte vann! Det kommer fler chanser.

Läs också: Njut av Den mentala orgasmen – hela sommarenKommentera