Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Alliansen starkt framåt i senaste väljarmätningen

1284445374486sagdetmedexcel

Alliansen kommer kunna bilda en majoritetsregering efter reklamvalet på söndag. Det visar den väljarmätning som presenteras på reklambloggen Please copy me idag. Enligt mätningen är det Centerpartiet/WatersWidgrenTBWA och Moderaterna/Storåkers McCann som går starkast framåt; vid ett val idag skulle partierna ha lockat 27 respektive 25 procent av väljarna. Desto mörkare ser det ut för De rödgröna, som tillsammans bara får drygt var fjärde röst. 6 procent uppger att de skulle ha att rösta blankt.

Reklamvalet avslutas på söndag den 19 september klockan 20.00.

[poll id=”9″]

***

Diagrammet är skapat med Säg det med Excel-applikationenFacebook. Bakom kampanjen står Microsoft och JMW.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *