Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Här är boken som gör dig smart, social och bäst i Sverige

socialmedier_bok

Under hösten och våren kommer jag att – tillsammans med Christer Wiklander – skriva boken med arbetstiteln Copywriterbibeln. Den utkommer i september 2011 på Malmö-förlaget Roos & Tegnér.

Men redan under hösten kommer du att kunna läsa mina ord i boken Sociala? Medier? – en antologi om en ny tid. I boken ger 35 skribenter sin syn på det förändrade medielandskapet och sociala medier. Bland de många skribenterna hittar du Andreas Ekström, Sofia Mirjamsdotter, Claes Foxérus och Anders Printz. Mitt kapitel har rubriken Blogga dig smart, social och bäst i Sverige.

Michael Nilsson, heart director på Manifesto, är redaktör för antologin, som utkommer i oktober-november. Vill du bli påmind när boken är klar? Mejla info@manifesto.se, och skriv Påminn mig i ämnesraden.

Kommentera