Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

Ibland går det upp, ibland går det ner. Just nu går det bra.

dusk

Det här är en galen bransch ibland. Man vet liksom aldrig var man hamnar. Ena stunden sliter man sitt hår över ett kundkorrektur eller blir barnsligt glad över att kommit på en fantastisk idé. Och i nästa stund blir man fotograferad av Bingo Rimér. Fotografiet är hämtat från Dagens Media-minglet på Soho häromveckan. Till höger: kommunikationskonsulten Henrik Ladström.Ett svar till “Ibland går det upp, ibland går det ner. Just nu går det bra.”

Kommentera