Det här är Please copy me – en blogg om konsten att skriva reklam. Eller snarare, det var en blogg. Jag startade den i augusti 2006. Sex år senare valde jag att lägga ner den. Det hann bli över 1 300 inlägg, och vartenda ett finns kvar här. Eftersom vi nu har stöpt om den i en annan form kan det hända att bilder, filmer och texter ser något annorlunda ut. Hoppas att det är lugnt.

"Ja då ses vi på tisdag, ja då ses vi på tisdag nånstans" (förmodligen på Barsidan)

dasesvipatisdag

Här i Göteborg har det länge saknats en spontan mötesplats för människor som jobbar med design, musik, film, konst, PR, journalistik och reklam. Nu finns den.

Varje tisdag klockan 17-19 möts vi på Barsidan (mellan 7:ans ölhall och Avalon). I baren är det afterwork-priser på husets öl, vin och cider. Tisdag på Barsidan återkommer varenda tisdag, men det hela är inget event, och det finns ingen arrangör att skylla på om du skulle bli för full eller ha dötråkigt. Det är ett ställe där du träffar folk – varken mer eller mindre.
Kom dit om du vill.

Gå gärna med i Facebook-gruppen Tisdag på Barsidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *